image
bg icon

KIES JE WONING
Hoekwoning / Tussenwoningen / Appartementen

Ben jij op zoek naar een nieuwe, duurzame en toekomstbestendige woning, in een dorpsachtige setting, maar tevens in het midden van de havens en op korte afstand van het Rotterdamse centrum? Dan is dit het moment! Op deze unieke locatie verrijzen binnenkort 6 eigentijdse, nieuwe en stoere eengezinswoningen en 2 appartementen. Het project Heysekade biedt jou een stijlvolle, doch robuuste en moderne woonruimte aan de kade.

image

HOEKWONING
BOUWNUMMER 1 | € 525.000,-

Deze ruime hoekwoning met 3 woonlagen. Op de begane grond beschikt de woning over een ruime woonkamer met een open leefkeuken.

BEKIJK

TUSSENWONING
BOUWNUMMER 2 t/m 6 |
vanaf €455.000,-

De indeling van deze woningen is vrijwel gelijk aan die van de hoekwoning. Ook in deze woningen staan de woonkamer en de keuken met elkaar in verbinding, en kun je via de woonkamer de tuin in.

BEKIJK

APPARTEMENT
BOUWNUMMER 7 | VERKOCHT

Via een gezamenlijke trapopgang kom je de woning Musi binnen. Het tweekamerappartement heeft door de grote ramen een fijne lichtinval in de verschillende leefruimtes. De ruime woon- eetkamer van 32 m2 kun je naar eigen wens inrichten.

BEKIJK

APPARTEMENT
BOUWNUMMER 8 | VERKOCHT

Dit ruime appartement is te bereiken via een gezamenlijke trapopgang. De entree ligt op de eerste verdieping. De woning zelf bevindt zich op de tweede verdieping. Het appartement Batoela heeft een open woonkamer met leefkeuken met grote ramen waardoor het appartement een fijne lichtinval heeft.

BEKIJK

Wil jij je alvast goed voorbereiden en meer weten over jouw financieringsmogelijkheden? In deze fase is het natuurlijk nu al mogelijk om financieel advies in te winnen bij Ooms Financieel Adviseurs. Neem voor het maken van een afspraak gerust contact op via:
T 010 424 88 10 of E hypotheek@ooms.com. Of bekijk de website van Ooms Financieel Adviseurs

Oplevering eind 2023
Laatste woningen te koop!

Schrijf je nu in

Neem bij interesse gerust contact op met Ooms makelaars op 010 - 424 88 88 of schrijf je nu in.

INSCHRIJVEN EN CONTACT