image
bg icon

DUURZAAMHEID
HEIJPLAAT ROTTERDAM

Alle woningen worden gasloos en volledig nul-op-de-meter gerealiseerd. Dit betekent dat jouw huis net zoveel energie opwekt als het verbruikt en dat levert veel voordelen op! Want naast de zekerheid over je woonlasten die je hiermee verkrijgt, kom je ook nog eens in aanmerking voor een ‘‘groene hypotheek’’. Een groene hypotheek heeft een lagere rente. Daarnaast kun je met deze energiezuinige woning, bij verschillende banken, in aanmerking komen voor een extra hypotheek tot wel €15.000,-. Duurzaamheid loont dus, want niet alleen de woningen zijn hiermee op de toekomst voorbereid, maar ook jij!

Omdat elke bank andere voorwaarden heeft, raden we aan advies in te winnen bij Ooms Financieel Adviseurs of je eigen hypotheekadviseur. Klik hier voor meer informatie vanuit de Rijksoverheid

Wil jij je alvast goed voorbereiden en meer weten over jouw financieringsmogelijkheden? In deze fase is het natuurlijk nu al mogelijk om financieel advies in te winnen bij Ooms Financieel Adviseurs. Neem voor het maken van een afspraak gerust contact op via:
T 010 424 88 10 of E hypotheek@ooms.com. Of bekijk de website van Ooms Financieel Adviseurs

Oplevering eind 2023
Laatste woningen te koop!

Schrijf je nu in

Neem bij interesse gerust contact op met Ooms makelaars op 010 - 424 88 88 of schrijf je nu in.

INSCHRIJVEN EN CONTACT